Om os

121

Om Gas Head Garage

Hvordan bliver man en biltosse – Ja og hvordan i alverden finder man på at starte en fælles bilklub…

En ting er i hvert fald sikkert.!
Ingen rigtig god historie starter med
“Vi sad nogle stykker og fik et glas mælk”

Men derimod sad vi en sommeraften for ikke så længe siden, efter en god køretur og nød go mad og en kold øl, mens vi slyngede den ene ide efter den anden ud i luften.
Ideerne var mange og aftenen blev lang.
Men sidst på aftenen sad vi alle 5 og kiggede på hinanden og havde den samme holdning.

“Hvad gør vi nu og herfra?!”

Ud af nærmest den blå luft, sad vi til den første stiftende generalforsamling, fik griflet de første store ord ned, fik lagt de første spæde planer om linien frem, og i det hele taget med et stort smil, blev enig om at det vi havde gang i her, er for alle…

“Alle med glæden for specialbiler blev der skrevet som overskrift. Jo, men vi må heller ikke gå ned på mad og drikke, blev der grinet.”

Ordene blev skrevet i den store bog og vi forsatte.

“Det er vigtigt at slå fast vi ikke lægger os fast på en type biler, men at vi ser alle som specielle.! Det er jo netop din bil som er speciel for dig.!”

Sådan kom vi stille frem til at vi skulle være den bilklub som omfavnede alle typer biler, alle de som ikke rigtig havde et sted at henvende sig til fælleskørsler og i det hele taget, et sted hvor man kan dele sin fælles interesse med andre ligesindede biltosser.

Tiden siden de første ord og tanker er gået hurtigt. Der er sket rigtig meget. Hvor er det vildt.

“Vi har et nyt fællesskab for os alle”

En af tankerne var netop.

“Tænk sig at stå i flere generationer og se et optog af biler og de på række står og smiler med ordene – Se lige den gamle Volvo Amazon, ja og den der Jaguar.. Øøhhjjj, se lige den amerikaner der eller den Porsche.- Bare tanken om så mange fantastiske biler samlet i samme række, det gløder af fællesskab”

Der skal vi hen – og der er vi godt på vej til.
Vi er nu igang, vores første infomøde er overstået, vi er stiftet, de første mange medlemmer er indmeldt, vi har fået klublokaler, ideerne er mange, men først og fremmest hygger vi os alle med det.

Kom og vær med til at skabe bilklubben for lige præcis dig..!

122

Vi ses i et herligt fællesskab……

Med største Gas Head Bil Brøl
Stifterne af Gas Head Garage
Henrik, Brian, Anders, Mikkel og Kim